fredag den 7. august 2020

Frankrig2020 Dag 2

07.08.20 Hotel Cerf d'Or, Strassbourg

Vi er blevet lukket ind i Frankrig. Bare sådan uden videre. Men der gik en hel dag, før vi var så langt.

Eftersom byen vi sov i lå på toppen af et bjerg og der kun var én vej derop, var det ikke svært at finde ned igen. Og så var det bare at køre de 3 km til Göttingen og videre mod Motorvej No.7 og sydpå mod Kassel.

Allerede tidligt var det ligeså varmt som i går. Her til aften var der et sted i Strassbourg, hvor der stod 40 gr.

Det var ikke så galt med "stau" i dag. Mest nogle steder ved store motorvejs kryds.

Hjemme så jeg i TV en sygeplejerske forklare, hvordan man skulle spritte hænderne af, før man tog mundbind på og senere spritte af igen, når man havde taget det af. Og så havde det været brugt og skulle smides ud....

Besøg på toilettet

Sådan er der ingen der gør her. Man går rundt med det i lommen og tager det på, hvis man skal ind på toilettet. Og af igen bagefter. Og på igen når man skal ind og købe kaffe. Og så fremdeles. På når man går ind på en restaurant indtil man sidder ved bordet, så tager man det af igen. Personalet har det dog på hele tiden.

Netop som vi var blevet enige om, at vi ikke havde set én eneste dansk bil siden vi forlod Danmark, dukkede der en campingvogn op med gule nummerplader. Det troede jeg ikke eksisterede...? Straks efter blev vi overhalet af endnu en dansker, men det er tydeligt, at mængden af turister er STÆRKT nedsat. Hollænderne er som vanligt i overtal.

Her er hjorten så - med katedralen i baggrunden

Kunststykket kom, da vi nåede til Kehl på den tyske side af Rhinen og derfra kørte til hotellet fra den modsatte side af, hvad vi plejer - uden at køre forkert en eneste gang.

Det var hvad vi kunne se ud på fra hvor vi spiste - Katedralen

Spisestedet havde afkølet interiør. Alligevel var vi de eneste der spiste inde.

Aftenstemning ved floden


 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar