tirsdag den 14. september 2021

Frankrig 2021 Dag 11

 13.09.21 Køge

Vi opgav konditoriet her til morgen. Klokken var blevet henad 10, så det var bedre at komme af sted.

Det gik noget lettere med at finde tilbage til motorvejen med frk. Google, og snart kunne vi indtage "belegtes brötchen" med ost og tomat på en rasteplads. Det er utroligt som tyskerne farter rundt i deres land sådan en søndag. Når man nu endelig stort set er fri for lastbiler, forstår de da virkelig at gøre livet surt for sig selv og os andre.

Man kan også lægge skylden på motorvejsnettet, det er jo de samme steder køerne opstår. På vejen mod Hamborg går vi fra 3 til 2 spor. 48 min ekstra i følge Google. Vi tog ikke tid.

Regnen kom og gik til ud på eftermiddagen. Det gik nådigt med at slippe uden om Hamborg, og så begynder man nærmest at kunne lugte Danmark.

Med det de kalder en åben retur, kommer man bare med den første ledige afgang, og vi nåede lige at trille ind som sidste bil på øverste vogndæk. Dansk færge, så ikke noget med mundbind.

Jeg har udskudt sidste tankning, så vi må lige en tur gennem hovedgaden i Rødby for at finde OK tanken. Google siger ganske vist, at den er lukket, men mig bekendt er alle OK tanke automater, så det kan vist ikke være rigtigt. Selvfølgelig ikke. Så har vi også set downtown Rødby.....

Passer på med de 90 km/t ved tunnelen ved Guldborgsund. Der blev jeg blitzet for nogle år siden, men så nu aldrig nogen bøde. Og så ville det jo være ekstra ærgerligt at få en nu.

Kører ind ved Brugsen i Herfølge og køber ind og lander omkring kl. 20.

Mission completed.

Jeg venter til tirsdag med at tage hjem. Skal cykle over Sverige. Fibernet manden kommer i ferielejligheden på onsdag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar