fredag den 30. august 2019

Nørre Lyngby 14

Så er det blevet sidste dag. Jeg benytter lejligheden til en sidste løbetur på stranden frem og tilbage til Løkken. Vinden er vist nærmest i syd. Modvind hele vejen sydpå. Hele vejen kan jeg se frem til at få den i ryggen på vej tilbage.

En af de blå vandmænd

12 km med 5:48 min pr.km. Absolut tilfredsstillende. Men man skal have god tid for at kunne træne de længere distancer. Det tager trods alt 1 tim 11 min. Og så i bad i køligt vand for at køle af.

Paragliderne er tilbage - i dag skal man gå op MED skærm

Efter frokost kører vi mod Svinkløv Badehotel. På nettet kan man ikke book'e bord de næste 2 uger, men vi satser på, at de holder nogle fri til dem, der bare kommer forbi. Ellers finder vi noget andet.
GPS'en leder os mod Slette Strand og herfra ad en herlig lille snoet vej gennem plantagen. Så dukker Badehotellet op. Der er mange biler, men i det mindste plads på parkeringen.

Her er det så - som det altid har set ud

Er er plads til sådan nogen, der bare kommer forbi til en kop kaffe og en kage? Jo, det skulle nok kunne lade sig gøre. Og vi får et bord til to. Det er meget stilfuldt. Man kan godt se, at bjælkerne er nye, men det hvidmalede gulv kunne godt være gammelt og bare nymalet.

I al sin magt og vælde

Det ser kun ud til, at man kan få enten alm. eller stempelkaffe. Nej, cappucino gør de det ikke i. Så vi tager stempelkaffen. Og jeg vælger valnøddelagkage, mens AM beskedent bare skal have en bolle med ost.

Lagkagen er udmærket, men ikke ekstraordinær. Der mangler lidt "krudt" i den. Kaffen er fin. Hvad betaler man for det, sådan et fint sted? 183 kr. Vel egentlig ikke så galt. Ikke overraskende i hvert fald.

Den gamle kystlinje

Her i området har man stadig egeskove, som engang dækkede hele Nordjylland. Og hedeagtige områder med enebær. På tilbagevejen kører vi op gennem Fosdalen, som vi så på vejen. Det må være den gamle kystlinje, der løber her.

Vejen op i Fosdalen

Oppe på den anden side veksler landskabet meget smukt.

Det smukke landskab

Jeg kører hovedsagelig efter fornemmelsen, et stykke tid mod Ålborg, men så kommer vejen, hvor man kan dreje mod Løkken.

Og sådan slutter den ferie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar