lørdag den 12. august 2017

Island Rundt 41 - Efterskrift

10.08.17

Nu kan skaden godt afsløres - syner ikke af så meget

Solen skulle have skinnet her kl.7, men vejret er ingen, selv ikke Veður, herre over her. Det lever sit eget liv. Nu har det besluttet sig for at regne - og så regner det.

Så det er et pladder vådt telt, der bliver pakket sammen for sidste gang.

Der bliver ikke tid til noget som helst, efter jeg har fået boardingkortet, jeg skal først om bord sammen med motorcyklisterne.

Men de tager imod islandske sedler, så jeg har fået en cappucino for den ene 1000 kr seddel og penge tilbage i danske, som kan bruges. Denne gang har jeg æren af at være den eneste cyklist.

Jeg har slæbt en bog med hele vejen. Meningen var at læse den undervejs, men jeg har ikke haft overskud til at komme i gang med den. Først i går, da jeg havde lagt vejene og landet bag mig, kunne jeg begynde: Englenes Sang af Jon Kalman Stefansson. Mere islandsk bliver det ikke. Bøgerne (jeg har læst den første) handler om noget så om, hvordan de små mennesker kæmper mod den vældige islandske natur. Akkurat som jeg de sidste 5 uger har kæmpet, ikke for at overvinde, men for at overleve. Tilpasse mig og overleve. Island overvinder man aldrig.

En af de største udfordringer - nedad på grus kun med forbremse


2476,68 km er det blevet til inkl. 3 dage i Danmark.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar